Naam: Tine Bollen
Leeftijd: 35 jaar
Werkte bij SEAUTON van september 2012 tot oktober 2013

 

Je bent al een tijdje weg bij SEAUTON. Waar werk je nu?

“Ik werk voor Martin’s Hotels, een keten van 14 hotels, verdeeld over België. Je vindt de hotels onder andere in Brussel, Mechelen en Brugge, maar ook in Bergen, Bilzen, Genval, Waterloo, Louvain-La-Neuve, … Het is een relatief kleine keten, waardoor er overal een familiale sfeer heerst. De meeste hotels bevinden zich in een pand met een architecturale of historische waarde.”

“Mijn functie is die van Sales Manager MICE & Corpo, wat betekent dat ik het aanspreekpunt ben voor agentschappen en bedrijven – onze klanten – voor al hun MICE-vragen. Ik doe ook prospectie in de regio Limburg, het arrondissement Halle-Vilvoorde en in Nederland en verzorg de coördinatie van bepaalde events, zoals de opening van nieuwe hotels. Iedereen die bij ons een salesfunctie heeft, is ook verantwoordelijk voor de corporate boekingen van één hotel. In mijn geval is dat Martin’s Rentmeesterij in Bilzen.”

 

Wat leerde je bij SEAUTON? Koester je fijne herinneringen aan je tijd bij ons?

“SEAUTON bracht me naar “the next level”: ik leerde er waar ik goed in ben en werd gestimuleerd om mijn communicatieve vaardigheden en sales skills aan te scherpen. Ik beleefde ook heel veel toffe momenten. Op mijn eerste werkdag mocht ik al meteen naar Londen voor een site-inspectie en om een salespitch voor te bereiden voor een ander project. Die stelden we enkele dagen later voor in België. Wat een kick-off! De 14-daagse trip naar de designweek in Milaan was ook memorabel, net als de golfkarervaring tijdens een congres in Spanje, een lezing in het atomium in Brussel en een project in ondergesneeuwd Berlijn. En natuurlijk de lekkere en gezellige lunches op kantoor, de vele babbels met collega’s en de SEAUTON-party’s. Ook de New York WOW experience zal me altijd bijblijven.”

 

Welke goede raad zou je mensen meegeven die dromen van een carrière bij SEAUTON?

“Wil je aan de slag bij SEAUTON, dan moet je niet alleen mee zijn met de MICE-trends, maar ook een doorzetter zijn van nature en een zeer goed oog hebben voor detail. Communiceer op een open manier met je collega’s en andere contacten, dat brengt je uiteindelijk het verst. En tot slot: work hard, play hard. Focus en toewijding zijn belangrijk in deze job, maar ze zijn alleen mogelijk als er een goede sfeer is. Met die teamspirit zit het bij SEAUTON helemaal goed!” 

Gerelateerde nieuwsberichten