Apps waar wij bij Seauton niet zonder kunnen…

 

Bij Seauton zijn we fan van een efficiënte aanpak. Dus als er Apps bestaan die ons kunnen helpen om onze projecten nog beter te managen, dan maken we daar gretig gebruik van! En aangezien we bij Seauton geen fan zijn van dubbel werk doen, delen we onze Top 6 van favoriete Meeting & Event Planner Apps hier met plezier – dan hoef jij er alvast jouw tijd en energie niet meer in te steken. 

  • XE Currency: Een gebruiksvriendelijke en zeer accurate App die je op eender welk moment van eender welke munteenheid de “live” wisselkoers mee kan geven – online of offline! 
  • Google Maps: Omdat wij altijd op zoek zijn naar de juiste, snelste én mooiste weg om ergens te geraken.
  • LinkedIn: Omdat er geen handigere manier is om supersnel de juiste contactpersonen van hotels, venues en leveranciers terug te vinden.
  • Vivino: De ultieme wijn App met meer dan 27 miljoen gebruikers die je ter plaatse helpt om gepaste wijnen te selecteren (en ze ook te onthouden voor een volgende keer!)
  • CamCard: Omdat er geen betere manier is om iemands visitekaartje bij te houden dan het, met behulp van deze App, in te scannen en zo te klasseren.  
  • FlightStats: Een App die ervoor zorgt dat je “live” helemaal mee bent met de laatste vlucht informatie – on board of vanop de grond! 

Gerelateerde nieuwsberichten

Bedrijven die de ROI van hun business events willen verhogen, bakenen het best duidelijke doelstellingen af. Lees verder
De tailormade aanpak van Design Hotels Lees verder