Jan vroeg me of ik, als zijnde marketing & communicatiemanager bij Seauton, niet eens een blog wilde schrijven. Jaaaa tuurlijk! Ik doe niets liever.

Het is hier te doen

Hier in downtown Wijgmaal. Bij het tofste bedrijf ever. Seauton International, referentiekantoor in de meetingsindustrie en vooral een challenger van alle bestaande meetingskantoren in de Benelux en ver daarbuiten. ‘Waarom’ vraag je? Ik schrijf het even allemaal mooi op. Verder lezen op eigen risico. Je carrière gaat hierna nooit meer dezelfde zijn.

1. Onze CEO is een toffe peer

Think Mark Oliver Everett (zowel de looks als de writing skills (p.s. zanger van Eels, duh)) meets Elon Musk (een man met een plan. Wat zeg ik één? Veel.). Jan Samyn, hoewel hij zn West-Vlaamse roots niet kan kwijt schudden, is hij voor ons één van de meest quirky mensen van Leuven en omstreken. Een bedrijf runnen met echt heel heel veel vrouwen, knappe vrouwen trouwens, en ook knappe mannen by the way. Allemaal getalenteerd en gezegend met gezond verstand. Allemaal karakters. Of mensen met een hoek af, om het met de woorden van Jan te zeggen. Het vraagt haar op de tanden, op de benen en ook op de kin om dit bedrijf te runnen.

2. Altijd een beetje vakantie - als we willen tenminste.

Omdat wij hier continue uitgenodigd worden voor alles waarvan we houden….
Tasting event by Ramada Plaza Antwerp. Famtrip naar Athene met Bea Moors van Wyndham Hotel Group. Etentje in het RAS Antwerpen met Provence Côte d’Azur. Een famtrip naar Sri Lanka. ECHT. Sri Lanka….
Maar meestal hebben we dus geen tijd he. Ah nee, te druk aan het werk. Ik weet het, ik weet het,… maar ik ga toch nog eventjes door. (Ik word hiervoor betaald. Serieus.)

3. Hele toffe projecten. Hele hele. Autolancering in Lapland. We did it. Sportlijn van een lingeriemerk voorstellen in Amsterdam, Berlijn en Parijs. Check. Lifestylevent met Mark Ronson in Ibiza. Double check. Congressen begeleiden in Barcelona, Washington, San Diego, Liverpool (so cool), Vienna, Rome, Geneva. Tick. Een van de grootste congressen binnen Multiple Sclerosis Neurologie organiseren in Italië. Cross. De lijst is lang, ik ga hier stoppen.

4. Wij hebben Fredje.
Meer zeg ik niet. Maar wij hebben dus Fred.

5. Allez een laatste toefje.
Cava-Friday. Met alle collega’s naar New York, feestje op een rooftopbar in het knapste 5* hotel op Times Square. Yoga op maandag en soep met brokjes op dinsdag. Meer in het buitenland dan hier op kantoor. Had ik al cava-Friday genoemd?

Ik zeg het je, het is hier te doen, en nergens anders. En dan nu, mijn pointe van de hele blog. We zijn nog op zoek naar collega’s. Echtig waar. Alle info op onze website. Ga, surf en zegge het voort.

Groetjes,

Janna

Gerelateerde blogberichten

Ik overdrijf, tuurlijk overdrijf ik. Er zijn nog altijd bedrijven die incentives organiseren, voor eigen mensen of voor hun klanten. Lees verder
Ik hoop, en ik weet, dat Robrecht me zal vergeven dat ik hier schaamteloos reclame maak voor onze Summer Party in het Thor Park van Genk. Lees verder